U kunt mij bellen op:
06 - 42 10 51 17
Beschikbaarheid:
dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag
09:00 - 20:00 uur

Over MB-ICTbeheer

Mijn naam is Maaike Bianca en ik ben de drijvende kracht achter MB-ICTbeheer. Uit mijn voorliefde voor computers en het oplossen van (complexe) problemen is MB-ICTbeheer ontstaan. Met MB-ICTbeheer richt ik me voornamelijk op particulieren en zzp’ers.

De computer is vandaag de dag zowel privé als zakelijk niet meer weg te denken uit ons leven. Hij is een onuitputtelijke bron van informatie, efficiëntie en plezier, maar als-ie het niet (goed) doet, is hij ook snel een bron van frustratie en veel tijdsverlies. En dat is echt helemaal niet nodig! Of u nu werkt met Apple Macintosh (Mac) of Microsoft Windows, ik kom graag naar u toe om uw computerproblemen vakkundig op te lossen. Onder het motto: ‘Geen opdracht te klein, geen uitdaging te groot’ verhelp ik, indien mogelijk op locatie, de meest voorkomende soft- en hardware problemen.

Daarnaast kan ik advies geven bij het uitzoeken van nieuwe apparatuur en/of op basis van uw persoonlijke behoeften een computer samenstellen. Deze zet ik in elkaar en installeer ik bij aflevering op locatie, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Met MB-ICTbeheer bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en advies op maat. Door hulp op locatie en een aantrekkelijk tarief, is MB-ICTbeheer voor u zowel een comfortabele als zeer voordelige oplossing bij computerproblemen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Naast MB-ICTbeheer ben ik in dienst bij DJI, alwaar ik parttime werk. Vandaar dat ik helaas niet alle dagen beschikbaar ben om u uit de brand te helpen met u computerproblemen en helaas dus ook niet altijd telefonisch bereikbaar ben. Het is namelijk niet toegestaan om een mobiele telefoon mee de inrichting in te nemen.
Echter kunt u te allen tijde mailen, appen of een voicemail bericht achterlaten en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.