Bel nu!
06 - 42 10 51 17
Openingstijden
maandag t/m zaterdag
09:00 - 20:00 uur

Over MB-ICTbeheer

Mijn naam is Maaike Bianca en ik ben de drijvende kracht achter MB-ICTbeheer. Uit mijn voorliefde voor computers en het oplossen van (complexe) problemen is MB-ICTbeheer ontstaan. Met MB-ICTbeheer richt ik me voornamelijk op particulieren, zzp’ers en kleine bedrijven.

De computer is vandaag de dag zowel privé als zakelijk niet meer weg te denken uit ons leven. Hij is een onuitputtelijke bron van informatie, efficiëntie en plezier, maar als-ie het niet (goed) doet, is hij ook snel een bron van frustratie en veel tijdsverlies. En dat is echt helemaal niet nodig! Of u nu werkt met Apple Macintosh (Mac) of Microsoft Windows, ik kom graag naar u toe om uw computerproblemen vakkundig op te lossen. Onder het motto: ‘Geen opdracht te klein, geen uitdaging te groot’ verhelp ik, indien mogelijk op locatie, de meest voorkomende soft- en hardware problemen.

Daarnaast kan ik advies geven bij het uitzoeken van nieuwe apparatuur en/of op basis van uw persoonlijke behoeften een computer samenstellen. Deze zet ik in elkaar en installeer ik bij aflevering op locatie, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Met MB-ICTbeheer bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en advies op maat. Door hulp op locatie en een aantrekkelijk tarief, is MB-ICTbeheer voor u zowel een comfortabele als zeer voordelige oplossing bij computerproblemen. Neem gerust contact op voor meer informatie!